Mijn diensten

Permanente make up

Permanente make-up is de perfecte manier om er verzorgd uit te zien.
Niet alleen voor mensen, die s’morgens geen tijd hebben om zich op te maken, is permanente make-up een uitkomst. Maar het is ook ideaal als je een baan hebt waar je geen make-up mag dragen of als je geen haargroei meer hebt, bijvoorbeeld na een chemokuur of Alopecia.
Permanente make up blijft altijd perfect zitten. Het maakt niet uit wat je doet of je nou moet lachen, huilen of bij transpiratie.
Tijdens het sporten, zwemmen of  bezoek aan de sauna, je zit er altijd goed uit.
Permanente make-up is familie van de tatoeage. De pigment wordt minder diep in de huid gebracht. Omdat de pigment alleen in de bovenste laag van het huidoppervlakte wordt ingebracht, zal deze na verloop van tijd lichter worden. Binnen 18 maanden kom je voor een opfris behandeling.


Wenkbrauwen.

Prachtige, volle wenkbrauwen zijn een must! Het visitekaartje van je gezicht. Jammer genoeg heeft niet iedereen dit van nature. Met potloden en poeders kan je schaars begroeide, slecht gevormde of asymmetrische wenkbrauwen tijdelijk verbeteren. Bent u op zoek naar een langdurig resultaat, dan bieden wij u meerdere technieken aan. 
Zoals Hairstrokes, Powder brows, Pixel Ombre brows of een combinatie van deze technieken. 
Hairstrokes is de haartjestechniek. Een ideale oplossing voor een natuurlijk uitziende wenkbrauw. 
Bij mijn Powder brow techniek wordt de wenkbrauw volledig in geschaduwd. Met deze techniek wordt er op subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauw hebt gepoederd. 
 
Bij Pixel Ombre brows is de overloop van het begin en bovenzijde van de wenkbrauw naar het einde en onderkant van de wenkbrauw heel geleidelijk van licht naar donker. 
De behandelingen duren ongeveer 2  uur. 


Eyeliner

Met permanente make-up kun je ook een permanente eyeliner laten zetten. 

Dit kan met een zwart pigment, maar je kunt ook kiezen voor een zwarte eyeliner die overvloeit in een andere kleur. Het is heel mooi om de kleur van je iris terug te laten komen in de eyeliner, of juist voor een contrasterende kleur te kiezen, zodat je oogkleur nog mooier uitkomt. Voor het natuurlijkste resultaat kies je voor een Infra lash. Dit is een lijntje tussen de wimperhaartjes, waardoor je een sprekendere oogopslag krijgt, zonder dat de eyeliner duidelijk zichtbaar is. Je kunt kiezen voor een dunne of brede eyeliner. Daarnaast kun je kiezen voor een pixel eyeliner, smokey eyes of een strakke eyeliner, met of zonder wing. Keuzes genoeg, daarom bespreken we vooraf wat je wensen zijn. 


Lippen.

Permanente make up voor de lippen kan je lippen meer symmetrie geven, kan smalle lippen voller doen ogen, kan vale lippen meer kleur en vorm geven. De pigmenten voor de lippen zijn heel divers. Van echte felle lipstickkleuren tot zeer natuurlijke kleuren. De nieuwste kleuren zijn de Xtreme ombre pigmenten, dit zijn krachtige pigmenten waarvan de meeste pigmenten een doorschijnend karakter hebben. Wanneer de huid om de lippen meer rimpels krijgt, blijft lippenstift steeds lastiger op de goede plek. Hier biedt permanente make up voor de lippen een hele mooie uitkomst. 
U kunt kiezen voor een lipliner,  3D lips en full lips. 

De lipliner is een lijntje op de rand van de lippen. 

Bij de 3D lip techniek creëren wij een optisch voller effect door de binnenkant van de lippen lichter te maken. Hier werk ik met 2 kleuren.
 
Bij full lips worden de lippen volledig ingekleurd met 1 kleur. Ideaal voor lippen met weinig kleur. 

Permanente make up voor MANNEN !

Ook voor mannen kan permanente make-up uitkomst bieden. Een subtiel accent op de ogen of wenkbrauwen geeft een frisse, sprekende oogopslag. Het resultaat is zeer natuurlijk. Zijn de wenkbrauwen (deels)uitgevallen of bijvoorbeeld als gevolg van Alopecia Areata, dan kunnen prachtig nieuwe wenkbrauwen worden gecreëerd. 


Laser removal.

Wij begrijpen als geen ander dat u zich ontzettend ongelukkig kunt voelen met verkeerd gezette permanent make-up of uw tatoeage. Je zou hier zo snel mogelijk vanaf willen of professioneel advies krijgen en geholpen worden met het verwijderen of herstellen van uw permanente make up of tatoeage door een specialist. 
Er zijn 2 technieken en mogelijkheden voor uw tatoeage of permanent make-up wenkbrauwen en eyeliner te corrigeren of geheel te laten verwijderen door middel van de laser techniek e/o de naald techniek. 
 
Hoeveel behandelingen zijn er nodig ?
Er zijn echter grote verschillen in de gebruikte kleurstof, de hoeveelheid kleurstof en diepte die in de huid is aangebracht en de persoonlijke gezondheid en kwaliteit van de huid. 
Door deze factoren kunnen wij niet precies van te voren aangeven hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn . 
 
Met de Nd Yag- laser behandelen we het volgende:
 
 *          Volledige verwijdering van Permanente make up.
 *          Verwijderen van tatoeages
 *          Kleur aanpassen (bijvoorbeeld het rood van de wenkbrauwen verwijderen)
 *          Donkere/grauw pigment lichter maken.
 *          Gedeeltelijke verwijdering (maak bijvoorbeeld dikke wenkbrauwen smaller) 


Browshaping en harsen.

 
Wat is een browshaping? 
Wenkbrauwen zijn een van de belangrijkste onderdelen van je gelaat. 
Mooi gestylde wenkbrauwen kunnen je blik openen en je een jeugdigere uitstraling geven. Tevens kan ik ook je wimpers verven en hars ik het gelaat zoals: bovenlip, kin en kaaklijn.